#Tyttö Paahtaa Proudly Presents:Karanteeni-kahvi

“Vain sotien aikana on ollut aiemmin maassamme poikkeustila. Silloin juotiinkorvikekahvia, jossa kahvi korvattiin osittain tai kokonaan sikurilla tai viljalla.

Nyt rauhan ajassa asiat ovat paremmin, nyt juodaan pienpaahtimon lämmöllä ja rakkaudella käsinpaahdettua kahvia. Sisältää ainoastaan käsin poimittuja ja -pestyjä Arabica-papuja. Nautitaan karenteenin omaisissa olosuhteissa.”

Tämän saatetekstin etikettiin kirjoitin viikonlopun aikana, saadessani Koskilinnan kahvikaupan Minnalta puhelun, jossa Minna ehdotti tehdäänkö karanteenikahvi.

Pidin ehdotusta briljanttina ja samaan aikaan mietin miten saisimme tehtyä tällaisen karanteeni-kahvin niin, että se kunnioittaisi poikkeuksellisia oloja ja jäisi ajastamme myös muistoksi.

Niin paljon huumoria kun vessapapereista on revittykin koin ettei se olisi minua, eikä muukaan makaaberimaisen huumorin revittely ja tyylin tarvitsee olla aivan toinen.

Yhteys Sasaan, Pikkumusteen naisyrittäjään ja Kuvatikkauksen Katiin ja suunnittelu käyntiin.

Lopputulemana ajan kuvastamme kahvi jonka takana on neljän naisyrittäjän ja pienyrittäjän helppo seistä.

Minun, #tyttopaahtaa-Hannamarin, Koskilinnan kahvikaupan Minnan, Pikkumusteen graafikon Sasan ja etikettien painamisen expertin Kuvatikkauksen Katin.

Karanteeni-kahvi on mahdollista tilata suoraan kotiin, koska pakkauksen koko on valittu siten ja näin ollen pakettia ei tarvitse postista hakea.

Tampereen Paahtimo #tyttopaahtaa toimittaa kahvia myös ilmaisella kotiinkuljetuksella koko Pirkanmaan alueella.